Účetní a daňové případy řešené v s.r.o. - Pilařová, Ivana, 1963- (Wolters Kluwer, 2018)
Příručka vycházející z právního stavu k 1. 1. 2018 se snaží poradit při řešení různých účetních i daňových situací, které mohou nastat ve společnostech s ručením omezeným.
Obsahuje rejstřík
Keywords: účetnictví -- Česko; účetnictví -- úlohy; daně -- Česko; daně -- úlohy; společnosti s ručením omezeným -- Česko; accounting -- Czechia; accounting -- problems, exercises, etc; taxation -- Czechia; taxation -- problems, exercises, etc; limited partnership -- Czechia; příručky; handbooks and manuals