Účetní a daňové případy řešené v s.r.o. - Pilařová, Ivana, 1963- (Účetnictví (Wolters Kluwer), 2018)
Příručka vycházející z právního stavu k 1. 1. 2018 se snaží poradit při řešení různých účetních i daňových situací, které mohou nastat ve společnostech s ručením omezeným.