Arteterapie v souvislostech - Lhotová, Marie, 1952-; Perout, Evžen, 1961- (Portál, 2018)
Kniha se zaměřuje na podrobný popis způsobů práce s výtvarnou tvorbou opřený o teoretický základ projektivně-intervenční arteterapie.