Beyond compliance - implementace rozhodnutí mezinárodních lidskoprávních těles na národní úrovni - Smekal, Hubert, 1979-; Vyhnánek, Ladislav, 1984- (Wolters Kluwer, 2018)
Kapitoly se zaobírají problematikou naplnění rozhodnutí mezinárodních lidskoprávních těles v České republice a na Slovensku.
"Právní stav publikace je ke dni 31. května 2017"--Rub titulní stránky
Kniha je dostupná také v elektronické podobě, obsah je dostupný také v ASPI
Keywords: lidská práva; ochrana lidských práv -- země Evropské unie; soudnictví -- Česko; soudnictví -- Slovensko; mezinárodní a vnitrostátní právo -- země Evropské unie; soudní rozhodnutí a stanoviska -- země Evropské unie; human rights; human rights protection -- European Union countries; administration of justice -- Czechia; administration of justice -- Slovakia; international and municipal law -- European Union countries; judgments -- European Union countries; kolektivní monografie; collective monographs