Beyond compliance - implementace rozhodnutí mezinárodních lidskoprávních těles na národní úrovni - Smekal, Hubert, 1979-; Vyhnánek, Ladislav, 1984- (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2018)
Kapitoly se zaobírají problematikou naplnění rozhodnutí mezinárodních lidskoprávních těles v České republice a na Slovensku.