Na naší škole nám záleží : jak sledovat a hodnotit kvalitu školy - Chvál, Martin (Portál, 2018)
Kritéria České školní inspekce pro hodnocení škol. Podněty pro vlastní hodnocení školy. Náměty, jak je možné diskutovat s učiteli, rodiči a žáky o kvalitě školy.
Keywords: základní školy; management školy; rodina a škola; učitel a žák; pedagogická evaluace; kvalita vzdělávání; autoevaluace školy; elementary schools; school management; home and school; teacher and learner; educational evaluation; quality of education; school self-evaluation; monografie; monographs