Na naší škole nám záleží : jak sledovat a hodnotit kvalitu školy - Chvál, Martin (Portál, 2018)
Kritéria České školní inspekce pro hodnocení škol. Podněty pro vlastní hodnocení školy. Náměty, jak je možné diskutovat s učiteli, rodiči a žáky o kvalitě školy.