Aktuální otázky nástupnictví při rodinném podnikání - Servus, Stanislav; Elischer, David, 1980-; Horáček, Tomáš, 1972- (Wolters Kluwer, 2018)
Právní úprava nástupnictví v rodinných firmách na základě stavu k 31. 3. 2018.
"Právní stav publikace je k 1.3.2018"--Rub titulní stránky
Keywords: rodinné podniky -- Česko; řízení a správa společností -- Česko; vlastnické právo -- Česko; nabývání vlastnictví -- Česko; rodinné vztahy -- ekonomické aspekty; mezigenerační vztahy -- ekonomické aspekty; family business enterprises -- Czechia; corporate governance -- Czechia; right of property -- Czechia; acquisition of property -- Czechia; family relationships -- economic aspects; intergenerational relations -- economic aspects; nástupnictví v rodinných podnicích; kolektivní monografie; collective monographs