Aktuální otázky nástupnictví při rodinném podnikání - Servus, Stanislav; Elischer, David, 1980-; Horáček, Tomáš, 1972- (Právo prakticky, 2018)
Právní úprava nástupnictví v rodinných firmách na základě stavu k 31. 3. 2018.