Úvod do studia občanského práva - Plecitý, Vladimír, 1954-; Salač, Josef, 1962-; Bajura, Jan, 1982- (Wolters Kluwer, 2018)
Výklad základní terminologie a institutů občanského práva.
Keywords: občanské právo -- Česko; civil law -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)