Řemeslné vaření piva : 50 receptů pro domácí výrobu piva od nejlepších řemeslných pivovarů na světě - Ferguson, Euan (Volvox Globator, 2016)
Návody k domácí výrobě piva. Recepty nejlepších zahraničních řemeslných pivovarů.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Obálkový podnázev: 50 receptů z nejlepších světových řemeslných pivovarů
Keywords: pivo; výroba alkoholických nápojů; domácí výroba; beer; alcoholic beverages production; home labor; příručky; handbooks and manuals