Ale já chci tohle, mami : nenásilná komunikace pro rodiče - Hahn, Britta, 1957- (Portál, 2018)
Německá lékařka, psychoterapeutka a matka čtyř dětí ukazuje, jak při řešení konfliktů mezi rodiči a dětmi komunikovat se vzájemnou úctou a respektem.