Podnikání pro bohémy - Hodgkinson, Tom, 1968- (Jota, 2017)
S nadhledem napsaná příručka radí, jak uspět a hlavně čemu se vyhnout, když se věnujete drobnému podnikání.
Terminologický slovník
Keywords: podnikání; úspěch v podnikání; business; success in business; populárně-naučné publikace; popular works