Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - Jung, Carl Gustav, 1875-1961 (Nadační fond Holar, 2017)
Práce přibližují podstatu Jungova psychoterapeutického přístupu a řeší některé konkrétní psychologické či psychiatrické problémy.
Správné místo vydání: Šlapanice
Keywords: Jung, Carl Gustav, -- 1875-1961; 19.-20. století; 1875-1961; sny; psychoterapie; analytická psychologie; psychologové -- Švýcarsko -- 19.-20. století; psychiatři -- Švýcarsko -- 19.-20. století; dreams; psychotherapy; jungian psychology; psychologists -- Switzerland -- 19th-20th centuries; psychiatrists -- Switzerland -- 19th-20th centuries; studie; výbory; studies; selected works