Česká katolická literatura v evropském kontextu 1848-1918 - Putna, Martin C., 1968- (Torst, 1998)
Dějiny české katolické literatury od roku 1848 po rok 1918.
Ediční a redakční poznámky
Zkratky
Keywords: 18.-20. století; 1848-1918; česká literatura -- 1820-1918; evropská literatura -- 18.-20. století; Czech literature; European literature -- 18th-20th century; katolická literatura; studie; studies