Péče na prodej : jak se práce z lásky stává placenou službou - Souralová, Adéla, 1984- (Masarykova univerzita, 2017)
Co mají společného miniškolky, hotely pro psy, hodinoví manželé, agentury poskytující péči o seniory, děti či domácnost?
Keywords: péče o děti; péče o seniory; domácí práce; péče o zvířata; domácí péče; pečovatelská služba; služby pro domácnost; sociologický výzkum; caring for children; older people's care; house works; animal care; home care; domiciliary services; household services; sociological research; kolektivní monografie; collective monographs