Zdravotníci, právo a praxe - Mach, Jan, 1954-; Horáková, Marie (Galén, 2018)
Právník se zaměřením na zdravotnické právo a zkušená zdravotní sestra připravili stručnou, přehlednou a srozumitelnou knihu zaměřenou na řešení praktických situací, s nimiž se dříve nebo později každý zdravotník setká. Jak postupovat v kritických situacích, jak jednat se soudy, policií, státními orgány, zdravotními pojišťovnami, médii, agresivními pacienty, jak implementovat GDPR apod. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Obsahuje rejstřík
Keywords: zdravotnické právo -- Česko; zdravotní péče -- právní aspekty; lékař a pacient -- právní aspekty; medical law -- Czechia; health care -- legal aspects; physician and patient -- legal aspects; populárně-naučné publikace; popular works