Tahák na úspěšné podnikání : jak vybudovat prosperující a úspěšné podnikání - Hrubošová, Marcela (Osule, 2015)
Autorčiným záměrem bylo předat své životní zkušenosti ohledně světa podnikání formou pomůcky a návodu.
Keywords: podnikání; úspěch v podnikání; business; success in business; příručky; handbooks and manuals