Následná intenzivní péče - Drábková, Jarmila, 1934-; Hájková, Soňa, 1974- (Mladá fronta, 2018)
Charakteristika a popis pojmů následné intenzivní péče (NIP) a dlouhodobé intenzivní ošetřovatelské péče (DIOP), jejichž vznik souvisí s rozvojem medicíny obecně a zvláště s péčí o kriticky nemocné pacienty.
Keywords: kriticky nemocní pacienti; dlouhodobě nemocní; následná péče; intenzivní péče; ošetřovatelská péče; critical ill patients; long-term care patients; aftercare facilities; intensive care; nursing care; kolektivní monografie; collective monographs