Nekalosoutěžní reklama a nekalé obchodní praktiky v české i evropské právní úpravě a judikatuře - Ondrejová, Dana, 1980-; Sehnálek, David, 1979- (Leges, 2018)
Popis a srovnání české a evropské právní úpravy nekalé soutěže, srovnávací reklamy a nekalých obchodních praktik.
Keywords: nekalá soutěž -- Česko; nekalá soutěž -- země Evropské unie; nekalé obchodní praktiky -- Česko; nekalé obchodní praktiky -- země Evropské unie; evropské právo; harmonizace práva -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- země Evropské unie; unfair competition -- Czechia; unfair competition -- European Union countries; unfair commercial practices -- Czechia; unfair commercial practices -- European Union countries; European law; harmonization of laws -- Czechia; judgments -- Czechia; judgments -- European Union countries; kolektivní monografie; collective monographs