Česko-anglický odborný konverzační slovník cestovního ruchu - Balcar, Bohuslav, 1943 prosinec 26.- (Resonance, 2017)
Česko-anglický slovník zaměřený na oblast cestovního ruchu, tematicky řazený - rekreační pobyty u moře i na horách, pohybová rekreace, lázeňské pobyty, doprava osob, stravování, ubytování, pojištění, platby ap.
Obsahuje rejstřík
Keywords: angličtina; čeština; cestovní ruch; oborová terminologie; English language; Czech language; tourism; terminology (professional); dvojjazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; bilingual translation dictionaries; terminological dictionaries