100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi - Templar, Richard, 1950-2006 (Grada, 2018)
Rady, jak vytvořit dobré vztahy s lidmi z našeho okolí. První část nám poradí, jak porozumět ostatním lidem. Druhá se zabývá možnostmi, jak lidem pomáhat. Třetí obsahuje nástroje, jak získávat lidi na svou stranu. Poslední poskytuje návody, jak vyjít s obtížnými lidmi.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: interpersonální vztahy; úspěch; interpersonální komunikace; interpersonal relations; success; interpersonal communication; populárně-naučné publikace; popular works