Mapa ke skutečnému bohatství : každý z nás má jinou cestu - najděte tu svou - Hamilton, Roger James, 1968- (Synergie, 2017)
Osvědčené postupy, jak zhohatnout. Příručka.
Keywords: úspěch v podnikání; bohatství; finanční úspěch; manažerské dovednosti; success in business; wealth; financial success; management skills; populárně-naučné publikace; popular works