Hradla, volty, jednočipy : úvod do bastlení - Malý, Martin, 1973- (CZ.NIC, z.s.p.o., 2017)
Publikace je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
Keywords: osobní počítače; stavba počítačů; konfigurace počítačů; hardware; aplikovaná elektronika; digitální technika; personal computers; computer assembling; computer configuration; applied electronics; digital technology; příručky; handbooks and manuals