The grand design - Hawking, Stephen, 1942-2018; Mlodinow, Leonard, 1954- (Bantam Books, 2011)
Slavní fyzikové se ve své popularizační knize pokoušejí zodpovědět základní otázku, jak se vesmír chová a i proč se tak chová.
Terminologický slovník
Obálkový podnázev: new answers to the ultimate questions of life
Obsahuje rejstřík
Keywords: kosmologie; matematická fyzika; vědecký výzkum; teorie superstrun; teorie všeho; cosmology; mathematical physics; scientific research; superstring theory; theory of everything; populárně-naučné publikace; popular works