The grand design - Hawking, Stephen, 1942-2018; Mlodinow, Leonard, 1954- (Bantam Books, 2011)
Slavní fyzikové se ve své popularizační knize pokoušejí zodpovědět základní otázku, jak se vesmír chová a i proč se tak chová.