Bilancování a simulace systémů v MS Excel - Ditl, Pavel, 1943-; Netušil, Michal, 1983- (Česká technika - nakladatelství ČVUT, 2018)
Příručka seznamuje s obecně platnou a jednotnou metodikou pro jakýkoliv typ bilančních úloh. Určeno chemickým a strojním inženýrům, energetikům, ekologům, odborníkům na obory procesního inženýrství, odborníkům na finanční i ekonomické bilancování a jejich optimalizace. V příloze řešené příklady.
V publikaci uveden aktivační kód a QR ke stažení elektronických příloh
Keywords: procesní management; modelování a simulace; optimalizace; Microsoft Excel (software); process management; modeling and simulation; optimization; Microsoft Excel; bilancování; metodické příručky; methodological manuals