Praktický průvodce GDPR : včetně úplného znění GDPR - Žůrek, Jiří (ANAG, 2018)
Komplexní výklad Obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Praktická část obsahuje pravidla pro šíření obchodních sdělení a provozování kamerového systému.
Anglicko-české terminologické slovníky
Keywords: Evropská unie. -- General Data Protection Regulation; ochrana osobních údajů -- Česko; ochrana osobních údajů -- země Evropské unie; personal data protection -- Czechia; personal data protection -- European Union countries; příručky; handbooks and manuals