Praktický průvodce GDPR : včetně úplného znění GDPR - Žůrek, Jiří (Právo (ANAG), 2018)
Komplexní výklad Obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Praktická část obsahuje pravidla pro šíření obchodních sdělení a provozování kamerového systému.