Úvod do psychologie - Helus, Zdeněk, 1935-2016 (Psyché (Grada), 2018)
Základy psychologie ve středoškolské učebnici. Výklad mohou využít i studenti, kteří potřebují absolvovat úvod do psychologie na vysoké škole či v rámci celoživotního vzdělávání.