Šamanismus a archaické techniky extáze - Eliade, Mircea, 1907-1986 (Argo, 2017)
Významný historik náboženství zkoumá význam technik, symbolů a mytologie šamanismu.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: šamanismus; šamanismus -- země světa; extáze (psychologie); meditační techniky; shamanism; shamanism -- countries of the world; ecstasy (psychology); meditation techniques; monografie; srovnávací studie; monographs; comparative studies