Daňová optimalizace - Klimešová, Ludmila (Ústav práva a právní vědy, o.p.s. : European Business School SE, 2018)
Monografie popisuje legální možnosti daňové optimalizace v českém i mezinárodním kontextu.
Na obálce uvedena edice ve tvaru: Management
Keywords: daňová optimalizace -- Česko; daně z příjmů -- Česko; tax optimization -- Czechia; income tax -- Czechia; monografie; monographs