Základy klinické imunologie : 6. vydání - Chapel, Helen; Haeney, Mansel; Misbah, Siraj A.; Snowden, Neil (Stanislav Juhaňák - Triton, 2018)
Klinická imunologie a alergologie pro lékaře, přírodovědce, studenty. Jednotlivé kapitoly jsou členěny podle funkčních a orgánových celků. Barevné ilustrace, tabulky, rámečky.
Přeloženo z angličtiny
Údaj o vydání se týká originálu, nikoli českého překladu
Obsahuje rejstřík
Keywords: klinická imunologie; clinical immunology; kolektivní monografie; collective monographs