Emoce v medicíně II a III : emoce v životním cyklu člověka : úzkost, stres a životní styl - Blahoš, Jaroslav, 1930-2018 (Mladá fronta, 2014)
Soubor přednášek z kongresu České lékařské akademie. Kongres se zabýval problematikou emocí v různých životních situacích člověka.
Na zadní s obálky spoluautoři: Blahoš ... [et al.]
Keywords: emoce; životní fáze; životní styl; stres (psychologie); úzkost; emotions; phases of life; life style; stress (psychology); anxiety; přednášky; sborníky; lectures; collections of works