Očkování dospělých - Chlíbek, Roman, 1965- (Mladá fronta, 2018)
Kniha je věnována nejenom základním a teoretickým aspektům vakcinace, ale zaměřuje se zejména na praktické aspekty očkování dospělých v každodenní praxi.
Keywords: očkování; vaccination; kolektivní monografie; collective monographs