Molekulární onkologie v kasuistikách - Staněk, Libor; Tesařová, Petra, 1961-; Gürlich, Robert, 1964- (Current Media, 2017)
Molekulární onkologie jako nedílná součást moderní onkologie, zahrnuje molekulární diagnostiku, prediktivní diagnostiku a molekulární profilování pacienta.
Keywords: maligní nádorová onemocnění; molekulární onkologie; kazuistiky (lékařství); cancer; molecular oncology; casuistics; kolektivní monografie; collective monographs