Milionový expert - Burchard, Brendon (Synergie, 2016)
Nahlédnete za oponu expertního průmyslu. Seznámíte se s desetibodovým plánem, postaveném na vašich dosavadních vědomostech, podle kterého se prosadíte, pomůžete druhým a skvěle vyděláte. Zjistíte, jak své životní zkušenosti proměnit v nedocenitelný kapitál a jak je sdílet s druhými jako své osobní poselství. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: experti; poradenství v podnikání; rozvoj kariéry; úspěch -- psychologické aspekty; specialists; management consulting; career development; success -- psychological aspects; příručky; handbooks and manuals