Opravdu praktický průvodce dětskou paliativní péčí pro doktory a zdravotní sestry kdekoli na světě - Amery, Justin; Hrdličková, Lucie (pro Českou společnost paliativní medicíny vydalo nakladatelství Cesta domů, 2017)
Odborná publikace obsahuje informace týkající se každodenní péče o těžce nemocné a umírající děti v nemocnici i v domácím prostředí.
Přeloženo z angličtiny
Brevíř přeložen z originálního 3. vydání, 2015
Keywords: nemocné děti; paliativní péče; nevyléčitelně nemocní; umírající; umírání; ill children; palliative care; incurables; dying persons; dying; příručky; handbooks and manuals