Opravdu praktický průvodce dětskou paliativní péčí pro doktory a zdravotní sestry kdekoli na světě - Amery, Justin; Hrdličková, Lucie (pro Českou společnost paliativní medicíny vydalo nakladatelství Cesta domů, 2017)
Odborná publikace obsahuje informace týkající se každodenní péče o těžce nemocné a umírající děti v nemocnici i v domácím prostředí.