Naslouchat univerzu : od Velkého třesku po Mozarta: objevování vesmíru, v němž je všechno zvukem - Tomatis, Alfred, 1920-2001 (Malvern, 2017)
Alfred A. Tomatis (1920-2001) byl světoznámým lékařem, odborníkem v oblasti ušního, nosního a krčního lékařství a badatelem v oblasti akustiky. Je autorem alternativního lékařského postupu založeného na slyšení a poslouchání.
Keywords: sluch -- terapeutické aspekty; sluchové vnímání -- terapeutické aspekty; hlas -- terapeutické aspekty; prostorové vnímání zvuku -- terapeutické aspekty; alternativní medicína; terapeutické metody; komunikační dovednosti; hearing -- therapeutic aspects; auditory perception -- therapeutic aspects; voice -- therapeutic aspects; spatial perception of sound -- therapeutic aspects; alternative medicine; therapeutic methods; communication skills; pojednání; essays