Bilingvismus a bilingvní výchova na příkladu bilingvismu česko-německého - Lachout, Martin (Togga : Metropolitan University Prague Press, 2017)
Kniha je věnována problematice bilingvismu, jež představuje aktuální společenské téma diskutované jak odbornou veřejností, tak i laiky, jim všem je tato publikace také určena.
Částečně tištěno napříč
Keywords: 20.-21. století; bilingvismus; jazyková akvizice; bilingvismus -- Evropa -- 20.-21. století; bilingvní vzdělávání -- Česko -- 20.-21. století; jazyková politika -- Česko -- 20.-21. století; jazyková výuka -- Česko -- 20.-21. století; bilingualism; bilingualism -- Europe; language acquisition; bilingual education -- Czechia -- 20th-21st centuries; language policy -- Czechia -- 20th-21st centuries; language teaching and learning -- Czechia -- 20th-21st centuries; monografie; monographs