Bilingvismus a bilingvní výchova na příkladu bilingvismu česko-německého - Lachout, Martin (Togga : Metropolitan University Prague Press, 2017)
Kniha je věnována problematice bilingvismu, jež představuje aktuální společenské téma diskutované jak odbornou veřejností, tak i laiky, jim všem je tato publikace také určena.