Homo psychoticus II, aneb, Můj návrat ke studiu - Malá, Michaela, 1976- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2016)
Autorka dává opět nahlédnout do každodenního života psychotičky a ukazuje, jaké to je studovat s touto diagnózou vysokou školu. Mimo jiné popisuje i své návštěvy u psychoterapeuta a přibližuje, co se během psychoterapie děje a jak na ni působí. Zajímavá a čtivě napsaná kniha.
Keywords: Malá, Michaela, -- 1976-; 1976-2015; 20.-21. století; osoby s duševním onemocněním -- Česko -- 20.-21. století; schizofrenie; mental patients -- Czechia -- 20th-21st centuries; schizophrenia; autobiografické vzpomínky; autobiographical reminiscences