Homo psychoticus II, aneb, Můj návrat ke studiu - Malá, Michaela, 1976- (13. komnata duše, 2016)
Autorka dává opět nahlédnout do každodenního života psychotičky a ukazuje, jaké to je studovat s touto diagnózou vysokou školu. Mimo jiné popisuje i své návštěvy u psychoterapeuta a přibližuje, co se během psychoterapie děje a jak na ni působí. Zajímavá a čtivě napsaná kniha.