Marketingová sociologie : marketingová komunikace a moderní společnost - Roubal, Ondřej; Zich, František, 1935- (Vysoká škola finanční a správní, 2014)
Monografie rozebírá vzájemné vztahy mezi sociologií a marketingovou komunikací.
Keywords: marketingová komunikace -- sociologické aspekty; communication in marketing -- sociological aspects; marketingová sociologie -- sociologie marketingové komunikace; monografie; monographs