Vegetariánská strava v léčbě diabetu - Kahleová, Hana (Maxdorf, 2013)
Jídelníčky a kuchařské recepty na přípravu vegetariánských jídel jako prevence i léčba diabetu 2. typu. Zdravotní účinky vegetariánské stravy. Glykemický index vybraných potravin, obsah živin.
Keywords: diabetes mellitus; dietoterapie; dietní jídla; nutriční terapie; vegetariánská jídla; dietotherapy; diet; nutritive therapy; vegetarian cookery; příručky; kuchařské recepty; handbooks and manuals; cookbooks