Proč (a jak) psychosomatika funguje? - Klímová, Jarmila, 1968-; Fialová, Michaela, 1971- (Progressive consulting, v.o.s., 2015)
Kniha představuje 5 základních aspektů psychosomatického vnímání a jeho vztah k dalším oborům jako je západní i východní medicína, biologie, psychologie, kvantová fyzika i spirituální vědy. Odhaluje kouzlo spojitosti světa. Mnoho příkladů z praxe představuje anonymní příběhy klientů využívajících psychosomatický přístup v léčení. Obě zkušené autorky aktivně psychosomaticky pracují více jak 15 let a čerpají ze své bohaté praxe. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Na obálce podnázev: nemoc začíná v hlavě? každý příběh má řešení
Keywords: psychosomatika; zdraví a nemoc; psychoterapie; psychologie; energetický systém člověka; psychosomatics; health and disease; psychotherapy; psychology; human bioenergetics; kolektivní monografie; collective monographs