Technologie v diabetologii - Štechová, Kateřina, 1973- (Maxdorf, 2016)
Kniha autorského kolektivu vedeného doc. MUDr. Kateřinou Štechovou, Ph.D., (FN Motol) je zasvěceným a prakticky orientovaným průvodcem pro všechny diabetology a internisty.
Keywords: diabetes mellitus; terapeutické metody; lékařské přístroje; therapeutic methods; medical instruments and apparatus; kolektivní monografie; collective monographs