Technologie v diabetologii - Štechová, Kateřina, 1973- (Jessenius, 2016)
Kniha autorského kolektivu vedeného doc. MUDr. Kateřinou Štechovou, Ph.D., (FN Motol) je zasvěceným a prakticky orientovaným průvodcem pro všechny diabetology a internisty.