Zdravé střevo : komplexní prevence a terapie trávicích a střevních potíží a onemocnění - Frej, David, 1965-; Kuchař, Jiří, 1960- (Eminent, 2016)
Autorská dvojice Frej-Kuchař přináší nový pohled na střevo jako náš druhý mozek, který je základem našeho zdraví. Jeho nemoci a problémy přibližuje v komplexu příčin a důsledků vzniku nemocí a jejich prevence.